Zasebnost

Zasebnost

Brskanje po Jemott.si je varno in zasebno!

Brskanje po straneh Jemott.si je varno in zasebno. Jemott.si zbira anonimno statistiko obiska spletne strani za namene oglaševanja in promocije, katero lahko kadar koli onemogočite s blokado piškotkov. Jemott.si ne shranjuje osebnih podatkov uporabnika kot sta email naslov ali IP naslov, ta se uporablja le pri uporabi kontaktnega obrazca zaradi  večje zaščite ponudnika in uporabnika in pri naročilu naših storitev. Podatki niso javno dostopni in se ne shranjujejo trajno ter jih ne uporabljamo v oglaševalne ali promocijske namene.

Pri naročilu storitev zbiramo in obdelujemo: IP naslov, ime in priimek naročnika, naslov naročnika, ime podjetja in davčno številko podjetja.

Podjetje Jemott d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1)  kot upravitelj spletnega mesta zavezan k varovanju podatkov svojih uporabnikov.

 

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na spletno stran), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.